Vilka är vi och vart är vi på väg?

Affärsidé
”Att tillgodose våra kunders behov av säkra, kostnadseffektiva och tidsbundna transporter för främst temperaturreglerat gods inom Europa baserat på innovation och förstklassigt utförande”

Mission
”Berneco Transport AB erbjuder, genom förstklassig kommunikation och utförande, företag med höga krav på godstransporter möjligheten att fokusera på sin kärnverksamhet”

Vision
”Berneco Transport – Kundens självklara transportlösning”

”Var och en till sitt” är ett gammalt hederligt uttryck. Vi på Berneco hjälper dig som kund med att fokusera på just det du är bra på, din kärnverksamhet. Du ska inte behöva bekymra dig över transporter varken i form av kostnader, tid eller utförande. Hos oss finner du alltid det lilla familjära fullservice alternativet. Olikt många andra transportörer har vi ingen målsättning att växa snabbt och mycket. Berneco vill växa kontrollerat tillsammans med våra kunder och aldrig på bekostnad av vår höga kvalitet eller servicegrad.

Vi vet att ingen slår oss på fingrarna när det kommer till Hollandsmarknaden. Genom en stark samarbetspartner i C.Vreugdenhil Transport är Berneco på plats där det händer, när det händer.

Så nu är det din tur att göra ett klokt val för miljön, din kvalitet, din ekonomi och inte minst din egen tid. Testa Berneco! Testa The Better Way…


C_VreugdenhilBesök gärna även vår samarbetspartner C.Vreugdenhil Transport i Maasdijk, Holland. Ett familjärt, fullservice företag som är experter på Frankrike! www.vreugdenhil-transport.nl