Hösten 2013 lanserades inte bara Bernecos nya hemsida utan även
en ny tagline: The Better Way.

The Better Way

I en djungel av seriösa, mindre seriösa och obefintligt seriösa aktörer på transportmarknaden är det 2013 hög tid att sålla agnarna från vetet. Någon gång efter den senaste finanskrisen tappade många företag fokus och slutade ta sitt ansvar för miljö, individer och framtid. Vi vill tydliggöra vad vi står för och vad en kund har rätt att förvänta sig av oss.

Det här är The Better Way enligt Berneco Transport:

Högsta servicegrad! Med mångårig erfarenhet, stor kunskap och extrem noggrannhet vet vi att vi levererar med hög precision. Ett klart exempel på att vi inte bara ”snackar” är att vi 2010-2012 levererat drygt 8.000 hellaster för ett stort exportbolag med fantastiska 100% i leveranssäkerhet.

Tillgänglighet! Vi svarar er snabbt dygnet runt, årets alla dagar via växel och journummer.

Kommunikation hela vägen! Kunder, leverantörer, kunders kunder, kunders leverantörer, internt, åkare och chaufförer, vi kommunicerar brett för att uppnå bästa resultat. Vi på Berneco kommunicerar alltid direkt med chauffören, inga krångliga och långsamma omvägar via åkare. Vi håller en unik kommunikationsgrad, allt för att Ni som kund ska kunna fokusera på Er kärnverksamhet.

Starka samarbeten! Sedan 1993 har vi haft ett gediget samarbete när det gäller daglig planering och terminalhantering med vår kollega C. Vreugdenhil Transport BV i Maasdijk Holland. Åkerierna som kör för Berneco har funnits med oss i många år. På samma sätt har flertalet av våra kunder samarbetat med oss sedan starten för 20 år sedan.

Miljöarbete på riktigt! Vi skriver inte bara en policy och lägger ut på hemsidan, vi är ISO-certifierade både för miljö och kvalitet sedan 2003. Som certifierad är valet enkelt, vi måste varje dag arbeta med att dra ner förbrukning, minska utsläppen, och ta vårt ansvar för framtiden.

Innovation! Vi ska alltid ha moderna och fräscha enheter för att säkra kvalitet och miljö, bland annat är samtliga bilar som rullar för Berneco idag av klass Euro 5 eller bättre. Genomsnittsåldern är 1 år för dragbilar och 3 år för trailers. Vi har även ett nytt transportsystem för spårning av enheter samt temperaturbevakning i realtid inne i trailern.

Humanansvar! I medier har man beskrivit hur utländska chaufförer hos vissa transportföretag har näst intill slavliknande arbetsvillkor. Profitjagandet är tyvärr på väg att ta överhand på det sunda förnuftet. I Bernecos familjära anda har alltid ansvar tagits för individen, såväl hos vår egen personal som hos våra åkares personal.

Färdigsnackat! Vår grundare Bernes ledord ”ärlighet vara längst”, sitter i väggarna på kontoret. Vi håller vad andra bara lovar, på riktigt! Så testa Berneco! Testa The Better Way…